Foto: Jörgen Nätet logga

Klubbnätet

Klubbnätet är ett nybildat nätverk där intresserade medlemmar i klubben (och gärna bekanta och anhöriga) anmäler sitt intresse att delta. Syftet är att utveckla klubben genom engagemang och glädje. Upplägget är inte många möten och krav. Upplägget är istället att i positiva ordalag inom klubbnätet prata med varandra om hur vi kan hjälpa till med sponsorer (stora som små), hur vi kan utveckla våra arrangemang, hur vi kan förbättra klubbkänslan via exempelvis klubbkvällar och julfest osv.

Tillsammans har vi en bred kompetens och kan säkert bidra med små delar var och en som tillsammans hjälper oss till stordåd.

Anmäl er till klubbnätet. Vi kommer främst att ha informella kontakter på träningar, tävlingar etc. men också lägga upp möjligheter att tipsa varandra och ge information till varandra via hemsidan och andra sociala medier.

I det korta perspektivet har vi pratat om Skyltar och reklammöjligheter i Malmö Badmintoncenter och en julfest och/eller jultävling.

Häng med!

Heinz Rankovic        heinz.rankovic@gmail.com

Karin Lundqvist        karin.w.lundqvist@gmail.com

Louise Jönsson        This is a mailto link