Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsträning 2021-2022


Viktig Information (Tidigare säsonger)

 

Vår ambition med verksamheten

Under 1 års tid har en ny handlingsplan framställts för Malmö badmintonklubb. Klubben vill få fram fler duktiga badmintonspelare vilket lett till en del förändringar i organisationen. 

 

Föräldrars roll

Det första vi gjorde var att skapa en utvecklingsplan på hur alla ungdomar ska kunna gå från nybörjare till seniorspelare på ett smidigt och effektivt sätt. En röd tråd som ska genomsyra hela vår verksamhet. Vi kom fram till två viktiga punkter som ska finnas med i vårt arbete.

 

  1. Ett träningsupplägg för varje grupp som följs metodiskt av alla tränare. Fyra veckor med fokus på ett visst område för att tydliggöra för barnen vad de verkligen tränar på.

  2. Föräldrars roll. Eftersom vi inte har resurser till att vara mer än 1-2 tränare och med vetskapen att barnen behöver väldigt mycket uppmärksamhet ser vi er föräldrar som en viktig kugge i barnens utveckling. Oavsett er kunskap från idrott tidigare kan föräldrar göra stor nytta. Genom att se ungefär hur vi visar tekniskt kan ni uppmuntra och hjälpa barnen att förändra deras teknik.

 

 

En smart idé är att bli familjemedlemmar, ni stöttar klubben och samtliga i familjen blir då medlemmar och ni kan spela utan kostnad på lördagar på Bäckagård

Intresseanmäla görs direkt på hemsidan här

Start och slut på höst- respektive vårtermin redovisas på hemsidan och i facebookgruppen. Uppehåll görs på skollov samt vid klubbarrangemang. 

 

Välkomna till MBK :)

 

 

Uppdaterad: 06 JAN 2021 15:33 Skribent: MBK

Våra träningshallar

mbc_blk

Bäckagårds sporthall

Sponsorer

 Yonex

 

Malmö Cityfastigheter

 

     Tävlingar

 

 

Postadress:
Malmö BMK - Badminton
Malmö Badmintonklubb, Eriksfältsgatan 30
21455 Malmö

Besöksadress:
Malmö Badmintonklubb, Eriksfältsgatan 30
21455 Malmö

Kontakt:
Tel: 0765370263
E-post: This is a mailto link